Little Miracle Fotografie

Little Miracle Fotografie, gezinsfotografie, Limburg, Fotograaf, Bruidsfotografie, trouwfotograaf, geboortefotografie, , babyfotografie, zwangerschapsfotografie

     The art of creating your memories

                                                                        Belangrijke Mededeling!
Vanaf februari 2019 zal al mijn fotografie verder gaan onder de naam Lisa van Geenen Fotografie. 
De nieuwe website kunt u vinden onder: www.lisavangeenen.com

Deze website zal nog een tijdje in de lucht blijven om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarna zal deze verdwijnen. 

Geboortefotografie Limburg en omstreken


She believed she could

So she did

Informatie

- bekijk onderaan de pagina een uitgebreid portfolio -
 

Mijn visie:

Naar dit moment hebben jullie 9 maanden lang verlangd en nu is het eindelijk hier.

De geboorte van jullie kindje is het mooiste en meest indrukwekkende dat jullie ooit zullen meemaken. Het is spannend, mooi, emotioneel en overweldigend, vooral de liefde die je voelt de eerste keer dat je je kindje in zijn of haar ogen kijkt, over het warme huidje aait en die heerlijke geur opsnuift. 

 

Het mooie aan een geboorte is dat de natuur precies weet wat ze moet doen. Oerkracht en intuïtie nemen het over. Je wilt elke seconde van deze gebeurtenis als een spons opzuigen en denkt misschien dat je dit nooit zult vergeten. Het tegendeel blijkt echter vaak waar te zijn. Er gebeuren zoveel spannende dingen, vooral de aanstaande moeder leeft zo erg in haar eigen bubbel, dat het vaak als een film langs je af glijdt.

 

De ontlading na de kracht, de liefde na het harde werk.. het is allemaal zo ontzettend kwetsbaar en kostbaar.
Laat dit vastleggen door een professional met veel ervaring op het gebied van geboortefotografie, maar nog belangrijker; veel ervaring met aanstaande/kersverse ouders.
Bij geboortefotografie komt veel kijken, zoals het begrip van de intimiteit en privacy van het moment tussen de ouders. Dit moment zal ik nooit verstoren.
 

Mijn werk als geboortefotograaf is volledig gebouwd op passie voor het vak,  ontzag voor het wonder van geboorte en toewijding aan de ouders. Ik weet welke momenten achteraf voor jullie onmisbaar zijn en hoe ik enerzijds als steun kan dienen, maar anderzijds uit respect voor jullie moment onopgemerkt aanwezig dien te zijn.

 

Mijn werkwijze:
Eerst maken wij kennis in een vrijblijvend gesprek.
Het belangrijkste is dat we een fijne klik hebben als wij samen het avontuur van jullie bevalling ingaan. Ook bespreken we tijdens dit gesprek het verloop van de zwangerschap, jullie wensen omtrent de bevalling en verwachtingen van de reportage. Als jullie besluiten dat ik jullie fotograaf ga zijn, leggen wij in een contract alle belangrijke zaken met elkaar vast.

Ik hou ervan om in de zwangerschap af en toe contact te hebben. Zo zal ik soms vragen hoe het gaat en ben ik oprecht geïnteresseerd in hoe het met de baby gaat.
Vanaf 37 weken zwangerschap sta ik voor jullie op wacht. Dit wilt zeggen dat mijn telefoon dag en nacht aan staat en dat ik 7 dagen per week bereikbaar ben voor jullie.
Zodra de bevalling echt is begonnen, wat in de praktijk neerkomt op 4 á 5 centimeter, kom ik naar jullie thuis of naar het ziekenhuis.
Mijn werk om jullie kostbare momenten vast te leggen begint dan en eindigt pas ongeveer 2 uur nadat jullie kindje geboren is. Op deze manier weet ik zeker dat ik geen enkel moment mis.


Mijn tarieven:
Het werk als geboortefotograaf is intensief. Het is eigenlijk meer een levensstijl dan een baan.
In de periode dat ik op wacht sta voor jullie, hou ik hier in alles rekening mee. Op een feestje drink ik niet, in de vakanties ga ik niet ver van huis en ik slaap met een stapeltje kleren en mijn camera paraat bij de voordeur.
Ik doe dit met liefde, maar hier hoort een passend kostenplaatje bij.
Ook nadat jullie kindje is geboren, gaat mijn werk voor jullie nog lang door, gevuld met avonden zorgvuldig bewerken van elke individuele foto, en afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen maak ik een prachtig album gevuld met de mooiste foto’s. 

Tarieven geboortefotografie

€849,-*
(incl. 21% btw)

- Kennismakingsgesprek
- 24 uur per dag bereikbaar vanaf 37 weken tot aan de geboorte

- Aanwezigheid vanaf regelmatige weeën tot 2 uur na de geboorte

- Professionele nabewerking

- 100-120 foto's digitaal op hoge resolutie
- Al jullie foto's op een Luxe houten USB-stick van 5 x 5 cm met een foto op de voorkant

- Jarenlange ervaring als geboortefotograaf

-Een preview van 10 foto's, binnen 24 uur na de geboorte

-Jullie geboorteverhaal vanuit mijn beleving geschreven
-Reiskosten binnen Limburg
-Eventuele parkeerkosten in het ziekenhuis

Mogelijke uitbreidingen:

- Een Luxe XL fotoalbum 30x30 cm en 26 pagina's gevuld met de mooiste foto's 

Portfolio:

#GeboortefotografieLimburg #GeboortefotografieZuid-Limburg #GeboortefotograafLimburg, #GeboortefotograafZuid-Limburg, #Geboortefotograaf Limburg, #Geboortefotografie Limburg