Little Miracle Fotografie

Little Miracle Fotografie, gezinsfotografie, Limburg, Fotograaf, Bruidsfotografie, trouwfotograaf, geboortefotografie, , babyfotografie, zwangerschapsfotografie

     The art of creating your memories

                                                                     Belangrijke Mededeling!
Vanaf februari 2019 zal al mijn fotografie verder gaan onder de naam Lisa van Geenen Fotografie. 
De nieuwe website kunt u vinden onder: www.lisavangeenen.com 
Om mijn naamswijziging en nieuwe website te vieren bied ik de gehele maand maart 25% korting op alle fotoshoots !
Deze website zal nog een tijdje in de lucht blijven om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarna zal deze verdwijnen. 

Little Miracle Fotografie is gespecialiseerd in het maken van alle soorten fotografie die met jullie liefde en gezin te maken hebben, op wat voor manier dan ook. We vieren jullie liefde met een loveshoot, maken van de prachtige zwangere buik een permanente herinnering met mijn zwangerschapsfotografie en zodra de baby er is, kunnen jullie een newborn fotoshoot of gezinssessie boeken!


Onder het kopje 'informatie' vind je alle informatie over de verschillende reportages die ik aanbied. Op elke aparte pagina staat de werkwijze en mijn visie over die sessie uitgelegd, samen met een uitgebreid portfolio en mijn tarieven.

#geboortefotograaflimburg #geboortefotografielimburg, #geboortefotograaf Zuid Limburg #geboortefotografie Zuid Limburg #gezinsfotografie #newbornfotografie #babyfotografie #trouwfotografie